viernes, 27 de junio de 2008

Dia 129: 26 Junio - CUZCO (PERU)





















Cuzco significa "el ombligo del mundo" en Quechua y fue la capital del gran imperio incaico. Aquí, en plena cordillera de los Andes, y a más de 3.300 metros de altitud, ya empezamos a notar los efectos de la altura en nuestros cuerpos. Asi que empezamos la dieta de mates de coca y hojas de coca antes de llegar a las 4.000 metros de Titicaca y los posteriores 5.000 metros de Uyuni.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt bé tuuuuuu!!!

Com va per les alçades neeeeens??!
Cuidado con las alturas aunque a estas horas la bolilla de hoja os mantendrá bien arriba.

Vagi bé pel Titicaca!!!
Quina enveja sana tuuuuu!!

Una abraçada jinjols!!!

Manner dijo...

Molt be Dr.Jibite!! aqui amb les alçades, jo ahir vaig pujar fins mes de 4.300 metres i be! L'Aaron es el que pitjor ho porta.
Abraçades des d'Aguas Calientes a puntet de pujar a la gran ciutadela del Machu Picchu!

airin dijo...

booooooooh kines fotakas!!!
bueno manner, sóc la irene (la d'en dani, no la d'en kameny!jeje) encantada!!!esta molt wapo anar seguint els vostres passos. a vere si el viatge segueix iwal de be ke fins ara i ke l'aaron es millori.

les proximes les del machu!
fiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuu

Manner dijo...

Hola Irene, per fi ens coneixem... encara que no sigui en persona.
Be ja veus que tot continua tremendament del mil. El Kameny ja es va recuperar arriban el primer al Machu Picchu, el Dani treient els pulmons i cagan't-se en els deus incas, va arribar l'últim.

Be les fotos del Machu Picchu estaran disponibles en breu, pero sera difícil seleccionar d'entre mes de 200 fotos que hem fet entre tots tres, aixi que paciencia gent!